Προσέγγιση έργου

Tailor-made projects για τις ανάγκες της επιχείρησης σας
Απώτερος σκοπός της Happyonline είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η ανάδειξη της επιχείρησης του. Η εμπειρία μας μας έχει διδάξει ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται με την σωστή μελέτη και οργάνωση των πόρων του έργου. Παρακάτω θα βρείτε την παραγωγική διαδικασία που ακολουθούμε από την πρώτη επαφή μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου.
 • Καταγραφή & ανάλυση των απαιτήσεων σας

  Η μελέτη είναι το παν για την σωστή ολοκλήρωση ενός έργου. Με την καταγραφή των απαιτήσεων πέρνουμε μια εικόνα από τις λειτουργικές και εικαστικές ανάγκες του πελάτη με σκοπό να τον κατευθύνουμε σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα.
 • Δημιουργία και αποστολή προσφοράς

  Αφού γίνει η καταγραφή των απαιτήσεων προχωρούμε στην δημιουργία και αποστολή της προσφοράς ως μια γραπτή συμφωνιά των λειτουργικών και εικαστικών λεπτομεριών του έργου. Στην προσφορά αναλύονται οι πόροι που θα χρησιμοποιηθούν , οι ενότητες του έργου περιγραφικά, ο χρόνος παράδοσης και το κόστος δημιουργίας.
 • Δημιουργία προσχεδίου

  Στόχος μας είναι η πληρη ικανοποίηση του πελάτη σε εικαστικό και λειτουργικό επίπεδο.Η δημιουργία του προσχεδίου προσφέρει μια πρώτη εικόνα του έργου και είναι η οπτική συμφωνία μεταξύ της εταιρείας μας και του πελάτη. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τροποποίησει το προσχέδιο στις ανάγκες του.
 • Επικύρωση προσχεδίου

  Μετά λειτουργική και οπτική μελέτη από τον πελάτη, καταλήγουμε στο τελικό προσχέδιο που είναι η ακριβής απεικόνιση του έργου . Ο πελάτης πριν καν αρχίσει η παραγωγή έχει πληρη εικόνα της κατασκευής και των λειτουργιών του έργου.
 • Coding & Development

  Η υλοποίηση του έργου είναι η πιο χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία καθώς πρέπει να γίνει ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω βημάτων καθώς και η σωστή λειτουργική και οπτική απεικόνιση. Κάθε έργο είναι πρόκληση και ένας λόγος να γινόμαστε καλύτεροι.
 • Ολοκλήρωση Project

  Μετά την ολοκήρωση της παραγωγής γίνεται πληρης έλεγχος όλως των λειτουργιών του project (debugging) . Ακολουθεί η παρουσίαση της σελίδας στον πελάτη και δίνονται οδηγίες για τη διαχείρηση και την ορθή λειτουργία του. Σε κάθε project προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη για ένα μήνα δωρεάν έτσι ώστε να παρέχουμε βοήθεια στην πρώτη επαφή του πελάτη με το έργο.